Φάε τον βάτραχό σου να τελείωνουμε

Κοινοποίηση

Απλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για όλα όσα θέλετε ή πρέπει να κάνετε - ούτε θα υπάρξει ποτέ. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν προσπαθούν να κάνουν τα πάντα. Μαθαίνουν να εστιάζουν στις πιο σημαντικές εργασίες και φροντίζουν να τις ολοκληρώσουν.

Υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει πως, αν το πρώτο πράγμα που κάνεις κάθε πρωί είναι να φας ένα ζωντανό βάτραχο, τότε μπορείς να χαίρεσαι γιατί είναι μάλλον απίθανο να σου συμβεί τίποτα χειρότερο όλη την υπόλοιπη ημέρα.
Η προτροπή "Φάε τον βάτραχό σου" χρησιμοποιείται μεταφορικά και αφορά στην ολοκλήρωση της πιο δύσκολης εργασίας κάθε ημέρας -εκέινη που τείνετε περισσότερο να αναβάλλετε, η οποία ωστόσο μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας.
Το βιβλίο "Φάε τον βάτραχό σου να τελείωνουμε" σας δείχνει πώς να επικεντρώνεστε σε εκείνες τις κρίσιμες εργασίες, καθώς και πώς να οργανώνετε τη μέρα σας.

Με το χαρακτηριστικό, γεμάτο ενεργητικότητα στυλ του, ο διακεκριμένος ομιλητής και συγγραφέας μπαίνει στην ουσία της αποτελεσματικής, προσωπικής διαχείρισης χρόνου. Απαραίτητα στοιχεία: η αποφασιστικότητα, η αυτοπειθαρχία και η επιμονή.

Παρουσιάζει λεπτομερώς 21 πρακτικά και εφαρμόσιμα βήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την αναβλητικότητα και να φέρνετε εις πέρας περισσότερες σημαντικές εργασίες, σήμερα!

Εκδότης: Θέσις
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|20BA0F79-38B0-4061-86C9-AA712C6B76A2
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok