Ποιά είναι τα οφέλη της υγείας από την Αλόη Βέρα;

Κοινοποίηση

Tα οφέλη της υγείας από την Αλόη Βέρα, είναι εκπληκτικά.

Η διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα της υγείας σας. Όταν νιώθεις καλά και είσαι σε υγιή κατάσταση, αυτό είναι προφανές στους άλλους. Η υιοθέτηση της Αλόης Βέρα στην καθημερινή σας διατροφή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιωθεί η υγεία σας και η εμφάνισή σας.
Μπορείτε να έχετε, πραγματικά οφέλη για την υγεία σας από την Αλόη Βέρα, τα οποία καθιστούν το συμπλήρωμα αυτό, απολύτως απαραίτητο. Οι ιδιότητες αυτού του φυτού έχουν βαθιά επίδραση στο δέρμα σας, το πεπτικό σύστημα και τα επίπεδα ενέργειας.

Aloe Vera Benefits - Αντι-γηραντικές Ιδιότητες

Οι αντι-γηραντικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα, εχουν επίσης, σημαντικό αντίκτυπο στην εμφάνισή σας. Η Αλόη ενεργεί φυσικά,τρέφοντας και αναδομώντας τα κύτταρα. Η δράση των αντι-γηραντικών προϊόντων αυξάνεται όταν έχουν την προστιθέμενη υποστήριξη της Αλόης Βέρα να ενεργεί από το εσωτερικό. Αυτή η σφαιρική προσέγγιση της φροντίδας του δέρματος αποδίδει άριστα αποτελέσματα.

Aloe Vera Benefits - Διατροφή και οφέλη για την υγεία

Οι καθημερινές διατροφικές συνήθειες συνεισφέρουν τα μέγιστα στο πόσο υγιείς φαινόμαστε και αισθανόμαστε.

Υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ υγιεινών διατροφικών συνηθειών και νεανικής εμφάνισης. Η σωστή διατροφή είναι υψίστης σημασίας για τη διατήρηση νεανικής εμφάνισης και υψηλών επιπέδων ενέργειας.

Η Αλόη Βέρα είναι ευεργετική για την ορθή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Όταν ο οργανισμός σας είναι σε θέση να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά ικανοποιητικά, τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ένα υγιές πεπτικό σύστημα, που υποστηρίζεται από την Αλόη Βέρα, απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά, δημιουργώντας έτσι ένα πιο αποτελεσματικό διατροφικό πρόγραμμα.


Aloe Vera Benefits - Αλόη Βέρα και ανοσοποιητικό σύστημα

Η Αλόη Βέρα έχει φυσικές αποτοξινοτικές ιδιότητες, οι οποίες καθαρίζουν το πεπτικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Η βελτίωση της απορρόφησης θρεπτικών συστατικών, έχει συνδεθεί με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την διατροφή του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο. Υγιές, πλούσιο σε οξυγόνο αίμα παρέχει θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα, πιο αποτελεσματικά.

Τα υγιή κύτταρα είναι φυσιολογικό να μας κάνουν να φαινόμαστε νεότεροι. Επίσης είναι ισχυρότερα, για να καταπολεμούν τις λοιμώξεις. Η Αλόη σκοτώνει φυσικά τα βακτήρια του σώματος και οι θεραπευτικές της ιδιότητες εργάζονται από μέσα προς τα έξω.

Aloe Vera Benefits - Αλόη Βέρα και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση είναι μια κατάσταση όπου τα οξέα του στομάχου ρέουν προς τα πάνω, προς τον οισοφάγο. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν βήχα, ναυτία, βραχνάδα, ρέψιμο, πονόλαιμο και αίσθημα παλινδρόμησης υγρών.

Τα συμπτώματα στην γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση μειώνονται, εφόσον αποφεύγετε κάποια ροφήματα, όπως ο καφές, τα αναψυκτικά τύπου κόλα, το αλκοόλ, τα ανθρακούχα ποτά και χυμούς ντομάτας και εσπεριδοειδών. Ο φυσικός χυμός Αλόης Βέρα είναι μια καλή επιλογή για την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, επειδή μπορεί να βελτιώσει την πέψη και να καταπραΰνει πολλά προβλήματα στο στομάχι. Η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ αναφέρει ότι έχει αποδειχθεί αποτελεσματική ενάντια στην γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση σε αρκετές μελέτες. Έχει αποδειχτεί ότι αυξάνει την επίστρωση βλέννας στην εσωτερική επένδυση του οισοφάγου, η οποία μειώνει την επίδραση του οξέος στο στομάχι.


Aloe Vera Benefits - Τοπική χρήση της Αλόης Βέρα

Ας μην ξεχνάμε, ότι η Αλόη ενδείκνυται γιά τοπική χρήση. Το ζελέ από τα φύλλα της Αλόης είναι ιδανικό για την επούλωση εγκαυμάτων, μικρών τραυμάτων , αμυχών για την επικουρική θεραπεία δερματικών παθήσεων και έχει αναζωογονητική δράση στην επιδερμίδα. Τοπικά αντι-γηραντικά προϊόντα που περιέχουν ζελέ Αλόης είναι πολύ αποτελεσματικά.

Ιστορικά στοιχεία και ονομασίες

Η Αλόη βέρα, η απαραίτητη αυτή φυσική ουσία για τον οργανισμό μας έχει χρησιμοποιηθεί για πολλούς αιώνες από πολλούς και διαφορετικούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία του ανθρώπου.

Το θαυματουργό ζελέ του φύλλου της αλόης περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων 20 μέταλλα, 18 αμινοξέα και 12 βιταμίνες.

Οι αρχαίοι Έλληνες, οι Ρωμαίοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Ινδοί και οι Κινέζοι έχουν χρησιμοποιήσει όλοι την αλόη ως φαρμακευτικό φυτό. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν δοθεί στην αλόη πολλές ονομασίες: potted physician, wand of heaven, miracle plant, φυτό-θαύμα, ευλογία του παραδείσου και φυτό της ζωής.

Αλόη Βέρα και Καρκίνος

Ο Δρ Lawrence G. Plaskett, ένας συνεργάτης της βασιλικής κοινωνίας της χημείας μεταξύ πολλών άλλων ακαδημαϊκών διακρίσεων, δηλώνει ότι "η δράση των ουσιών Aloe Vera ενεργοποιεί και εντείνει την άνοση απάντηση, και αυτό αποτελεί μια από τις θεμελιώδεις επιστημονικά καθιερωμένες ενέργειες αλόης επάνω στο σώμα."

Όταν η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία είναι απαραίτητες, η αλόη βέρα βοηθά να ελαχιστοποιήσει τη ζημία που γίνεται στο σώμα από αυτές τις επεξεργασίες, οι οποίες καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα - ιδιαίτερα κύτταρα ανοσοποιητικών συστημάτων - κρίσιμα για την αποκατάσταση του σώματος. Η χρήση της αλόης επιτρέπει στο σώμα να θεραπευθεί από τον καρκίνο και τη ζημία που γίνεται από τη συμβατική θεραπεία: το ανοσοποιητικό σύστημα ωθείται, οι όγκοι στενεύουν, οι μεταστάσεις μειώνονται έτσι ο καρκίνος δεν εξαπλώνεται, και τα νέα υγιή κύτταρα αρχίζουν να αυξάνονται.

Πώς μπορεί να κάνει όλο αυτό;

Μια σημαντική πτυχή θεωρητικά ως προς την αιτία του καρκίνου είναι ότι η αρχή της ασθένειας οφείλεται σε μια αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος να αποκριθεί κατάλληλα στην ανάπτυξη των κυττάρων καρκίνου στο σώμα.
Αυτό έχει δημιουργήσει έναν τομέα της ερευνητικής αποκαλούμενης, ανοσιοθεραπείας καρκίνου. Γενικά γίνεται αποδεκτό ότι το ανθρώπινο σώμα αναγκάζεται να χειριστεί την εμφάνιση του καρκίνου σε κανονική βάση, και ότι το ανοσοποιητικό σύστημα αποκρίνεται στην αύξηση των κυττάρων καρκίνου συνήθως.
Τα καρκινώδη κύτταρα αναπτύσσονται λόγω ποικίλων παθογόνων που το σώμα αντιμετωπίζει και υπερνικά καθημερινά.

Οι ποικίλες θεωρίες που αποδίδουν την αρχή του καρκίνου στην ανώμαλη έκθεση ακτινοβολίας, τους περιβαλλοντικούς μολυσματικούς παράγοντες, τη ρύπανση, τα συντηρητικά και τις χημικές ουσίες στην βρώση τροφίμων, την έλλειψη κατάλληλης διατροφής, την πίεση, τους ιούς, τη γενετική ή οτιδήποτε άλλο, μπορούν όλες να είναι σωστές.
Δηλαδή, να υπάρξει οποιοσδήποτε αριθμός μεταβλητών που αναγκάζουν τα καρκινώδη κύτταρα να αρχίσουν να διαμορφώνονται.
Σύμφωνα με αυτήν την κατανόηση του καρκίνου, το ανοσοποιητικό σύστημα συμβιβάζεται και δεν μπορεί να παλέψει την αύξηση των ανώμαλων κυττάρων και έτσι ο καρκίνος παίρνει τη λαβή, και ένας όγκος αρχίζει να διαμορφώνει.

Ο περαιτέρω συμβιβασμός του ανοσοποιητικού συστήματος για να αποκριθεί στην αύξηση κυττάρων καρκίνου καθορίζει εάν το σώμα αναπτύσσει τον καρκίνο ή αποβάλλει επιτυχώς τα ανώμαλα κύτταρα και παραμένει υγιές.
Μια συνοπτική εξήγηση των σημαντικών κομματιών του ανοσοποιητικού συστήματος θα κάνει τα καταπληκτικά οφέλη της αλόης στη θεραπεία του καρκίνου σαφέστερη.
Τα λευκά κύτταρα αίματος είναι το κρισιμότερο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.
Ορισμένα χημικά σήματα που απελευθερώνονται από τους ιστούς σαν απάντηση σε ένα αντιγόνο (ξένα μόρια στο σώμα) προσελκύουν τα λευκά κύτταρα αίματος, τα οποία αποκρίνονται με να συγκεντρωθούν στον επηρεασθέντα ιστό.
Τα Neutrophils είναι τα πρώτα κύτταρα που αντιδρούν σε μια μόλυνση και "τρώνε" τα ξένα μόρια. Η διόγκωση που συνδέεται με τις μολύνσεις οφείλεται εν μέρει στα ένζυμα που απελευθερώνονται από τα neutrophils σε αυτήν την διαδικασία.

Τα μονοκύτταρα ακολουθούν με "την κατανάλωση" των μεγαλύτερων μορίων που δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν από τα neutrophils καθώς επίσης και τα neutrophils που πέθαναν ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης των ξένων μορίων.
Τα moncytes απελευθερώνουν διάφορες χημικές ουσίες που διαδραματίζουν τους κρίσιμους ρόλους στην πάλη της μόλυνσης, συμπεριλαμβανομένης της ιντερφερόνης και interleukin.
Αυτές οι χημικές ουσίες υποκινούν τα λεμφοκύτταρα για να συνεχίσουν την απάντηση στο αντιγόνο. Τα λευκά κύτταρα αίματος σπάζουν το αντιγόνο κάτω σε τεμάχια, στα οποία τα λεμφοκύτταρα μπορούν χημικά να αναγνωρίσουν και να αποκριθούν.

Τα πιό κοινά λεμφοκύτταρα είναι β-κύτταρα, που σκοτώνουν τα ξένα αντιγόνα, και κύτταρα "αρωγών", τα οποία ρυθμίζουν τη δράση των τ-λεμφοκυττάρων με την ενίσχυση ή την επιβράδυνση της απάντησης κυττάρων "δολοφόνων".

Η Αλόη Βέρα περιέχει διάφορες χημικές ουσίες που ενισχύουν τις δραστηριότητες όλων των λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος που περιγράφηκαν παραπάνω.
23 Polypeptides χρησιμεύουν ως αυτά που διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, που βοηθούν να ελέγξουν ένα ευρύ φάσμα των ασθενειών και των αναταραχών.
20 πολυσακχαρίτες αυξάνουν τη δράση των λευκών κυττάρων αίματος που αυξάνουν έτσι την παραγωγή των τ-κυττάρων και της ιντερφερόνης ".

Επίσης χημικά ενισχύουν τη δράση των τ-κυττάρων.
Ένας από αυτούς τους πολυσακχαρίτες, mannose, έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπως και εγκρίνεται στην Ευρώπη για να υποκινήσει το ανοσοποιητικό σύστημα των ασθενών του AIDS.

Η έρευνα του AIDS έχει δείξει ότι η χρήση της Αλόης Βέρα μπορεί να διπλασιάσει τον αριθμό των τ-κυττάρων, "αρωγών" μέσα σε τρεις εβδομάδες και να μειώσει συγχρόνως το αντιγόνο P-24 core antigen ο γενικός δείκτης του προερχόμενου από ιό φορτίου στο σώμα.

Η ιντερφερόνη και ιντερλευκίνη υποκινούνται να επιτεθούν στον καρκίνο και στους ιούς στο σώμα.
Τα Lectins και τα emodines είναι δύο κατά του όγκου χημικές ουσίες της αλόης που, μαζί με μια αύξηση στον παράγοντα νέκρωσης όγκων που επέρχεται από την αλόη, αρχίζουν να καταστρέφουν τους κακοήθεις όγκους καρκίνου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο βιβλίο μου ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ``ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ .ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ``εκδόσεις upublish.

7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|6BC0D4A8-C9EC-4CCF-AB4B-0FF6F8747CDA
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|8E89530E-16B4-482C-8424-A29A895782BA
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok