4 καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το αυτοκίνητο

18-11-2016

Κοινοποίηση

Για εμάς τις σύγχρονες γυναίκες που είμαστε όλη την ημέρα στο πόδι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για την ομορφιά μας, οπότε καλό είναι να έχουμε πάντα στο αυτοκίνητο τα απαραίτητα καλλυντικά που θα χρειαστούμε για να είμαστε περιποιημένες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και για να βγούμε απροπρόσωπες σε όλες τις πιθανές περιστάσεις της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Πολύ σημαντικό λοιπόν είναι να έχεις και εσύ τα παρακάτω καλλυντικά στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου ή ακόμα καλύτερα φτιάξε ένα νεσεσέρ που θα περιλαμβάνει όλα τα μust καλλυντικά και τοποθέτησε το σε ένα βολικό σημείο για εσένα μέσα στο αυτοκίνητο για να μην ψάχνεσαι!

Concealer:

Ένα από τα βασικά καλλυντικά για το αυτοκίνητο δεν είναι άλλο από το κονσίλερ που είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία του μακιγιάζ σου. Με το κονσίλερ σου θα καλύψεις στο λεπτό τις ατέλειες και θα διορθώσεις τυχόν κοκκινίλες ή σπυράκια που εμφανίζονται και σου κλέβουν την λάμψη.

Βερνίκι νυχιών:

Φυσικά και το μανικιούρ δύσκολα χαλάει όμως το βερνίκι των νυχιών σου ούτε πολύ χώρο πιάνει ούτε σου κοστίζει και τίποτα να το έχεις μαζί σου. Για ένα γρήγορο πέρασμαφρεσκάρισμα το βερνίκι των νυχιών σου μεταμορφώνει με μια κίνηση στο αυτοκίνητο και φρεσκάρει το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σου στο φτερό.
Και για να λέμε και την αλήθεια η “νεκρή” ώρα της οδήγησης είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να στεγνώσει το βερνίκι χωρίς ατυχήματα.

Mascara και eyeliner:
Φυσικά και πρόκειται για τα βασικά σύνεργα του μακιγιάζ σου και χωρίς αυτά δεν πας πουθενά! Με ένα μόνο πέρασμα με την μάσκρα σου μπορείς να αλλάξεις τελείως το βλέμμα σου κάνοντας το έντονο αλλά και με το eyeliner μπορείς να κάνεις θαύματα δίνοντας την αίσθηση του ένος φρεσκου μακιγιάζ!
Ειδικά αν είσαι για ώρες στο αυτοκίνητο ή στο δρόμο με αυτά τα δυο μαγικά εργαλεία μπορείς να μεταμορφώσεις το πρωινό μακιγιάζ σου σε βραδινό!

Κραγιόν:

Τί να πούμε για το κραγιόν; Αυτό πρέπει να είναι πάντα και παντού μαζί μας συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου. Διάλεξε ένα ήπιο χρώμα που ταιριάζει με πολλά από τα ρούχα σου και μην το αποχωριστείς.

Πηγή www.life2day.gr

7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|7A2C7B3A-4A95-4B3E-AA38-AE0B6920C024
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok