Αλόη: Υπερτροφή και ο Πραγματικός Παράγων "Χ".

Κοινοποίηση

Έχοντας αναζητήσει κάθε υπερτροφή και προσαρμοσιογόνο βότανο στον πλανήτη, και έχοντας κάνει άπειρους συνδιασμούς για να βελτιστοποιήσω τα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε ανάγκη κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, αλλά και αθλητών με τεράστιες απαιτήσεις, είμαι πλέον απόλυτα σίγουρος...πως μόνο μια υπερτροφή είναι ο πραγματικός αδιαμφισβήτητος νικητής, κι αυτό, όχι γιατί κάνει την πραγματική διαφορά σε αμέτρητους παράγοντες , αλλά το κυριότερο πολλαπλασιάζει την ισχύ οποιουδήποτε άλλου στοιχείου συνδιαστεί!!
Η Αλόη, φημίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, για τις ιδιότητές της. Όμως, η πραγματική της δύναμη δεν είναι τόσο ούτε η ενίσχυση του ανοσοποιητικού (περιέχει Β γλυκάνες όπως τα πανίσχυρα μανιτάρια)

- δεν είναι ούτε τόσο τα πολύτιμα θρεπτικά της στοιχεία (βιταμίνες - μέταλλα ιχνοστοιχεία τα οποία όμως τα έχω βρει σε υψηλότερες συγκεντρώσεις σε κάποιες άλλες υπερτροφές)
- δεν είναι ούτε η αποτοξίνωσή της (περιέχει σαπωνίνες, όμως η ισχύ τους λόγο της μικρής ποσότητας είναι πολύ χαμηλότερη πχ απο εκείνη της Σπιρουλίνας, Χλωρέλας ή των καφέ φυκιών)
- ούτε οι αντικαρκινικοί παράγοντές της (αυξάνει 3 φορές το προσδόκιμο ζωής σε τερματικούς ασθενείς καρκίνου).

Η πραγματική της δύναμη είναι οτι πολλαπλασιάζει την ισχύ με ότι συνδιαστεί!!!
Για κάποιον που γνωρίζει πως να κάνει τους κατάλληλους συνδιασμούς, υπερτροφών χρησιμοποιώντας τις σωστές δόσεις και τα κατάλληλα βότανα μπορεί να δει αξεπέραστα αποτελέσματα!
Η Αλόη έχει την απίστευτη ιδιότητα να κάνει διαπερατά τα κύτταρα, ώστε να απορροφούν πολλαπλάσιες δόσεις θρεπτικών στοιχείων, αυξάνοντας 300% και 400% τα ποσοστά απορρόφησης!!!

Έχει την παροιμιώδη ικανότητα να κάνει πολύ πιο ελαστικά τα τριχοειδή αγγεία απο το καρδιοαγγειακό μας σύστημα των 96.000 χιλιομέτρων, (ναι καλά ακούσατε 96.000 χιλιόμετρα, 1,5 φορά ο γύρος της Γης!!!)


Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στο αίμα - το ποτάμι της ζωής - να μεταφέρει το υπερπολύτιμο Οξυγόνο σε όλους τους ιστούς, ακόμα και εκεί που προηγουμένος το αίμα δεν έφτανε λόγο σκλήρηνσης των αρτηριών και όπου υπάρχει επαρκή παρουσία Οξυγόνου δεν υπάρχει Καρκίνος! (Otto Warburg - Βραβείο Νομπέλ) επιτρέπει στο αίμα να μεταφέρει το υπερπολύτιμο νερό σε όλους τους ιστούς , ενυδατώνοντάς τους και τρέφοντάς τους, αλλά και να μεταφέρει το αληθινό φαγητό :
Bιταμίνες - Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία που θα θρέψουν και θα ενισχύσουν μέχρι και το τελευταίο και πιο απομακρυσμένο σημείο στο σώμα μας!
Αν κάποιος με ανάγκαζε να επέλεγα μόνο μία υπερτροφή, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη, θα επέλεγα την Αλόη.
Άλλωστε όταν ο "με κανέναν θνητό όμοιως" Αλέξανδρος, τραυματίστηκε στην μάχη, ο Αριστοτέλης έστειλε αμέσως αγγελιαφόρους του, με Αλόη για την πληγή του αγαπημένου του μαθητή!


Article by Stratos Melitis.

πηγή.stratosmelitis.com
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|A94F5270-1551-4D10-B9FE-AC2761669B50
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|88FD0D80-F6F0-4A0C-BAE9-56FD8FA828E9
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok