Η ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κοινοποίηση
Πολλαπλές μελέτες έχουν καθιερώσει το γεγονός ότι η μελατονίνη αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές αντι- καρκινικές θεραπείες πλεόν.
Αναστέλει την αύξηση των καρκινικών κυττάρων και την μιτωτική τους δράση.
Καταστρέφει κατ’επέκταση τα κύτταρα τούτα, παύει την αγγειογένεση σε αυτά, προλαμβάνει επιζήμιες μορφές οιστρογόνων τα οποία, ερεθίζουν την καρκινική αυξηση..
Ξέχωρα από το γεγονός πως εμπεριέχει πολλαπλές επιτυχίες σε κλινικές δοκιμαστικές μελέτες καθώς επίσης και στις προσωπικές εμπειρίες των ίδιων των γιατρών με ασθενείς τους,συνεχίζεται η μη- διάδοση των θεραπευτικών της αποτελεσμάτων που , υπερτερεί από τα πλείστα φάρμακα των χημειοθεραπειών!!


Ενδεικτικά, σε μια κλινική έρευνα με ασθενείς με γλιοβλάστωμα (μορφή κακοήθειας εγκεφάλου) τους δόθηκε είτε ακτινοβολία με μελατονίνη ή μονάχα ακτινοβολία.Σχεδόν το 37% εκείνων που έλαβαν τον συνδυασμό μελατονίνης με ακτινοβολία ήταν εν ζωή μετά από ένα χρόνο σε αντίθεση όσους έλαβαν μόνο την ακτινοβολία είχαν ΟΛΟΙ πεθάνει!
Παρομοίως, στην Ιταλία σε μια άλλη ογκολογική έρευνα, ασθενείς με μη-μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα, οι οποίοι δεν είχαν ανταποκριθεί στην χημειοθεραπεία, τους δόθηκε μελατονίνη και συγκρινόμενοι με την άλλη ομάδα που δεν είχε λάβει μελατονίνη επιβίωσε το 26% από αυτών ενώ στην 2η κατηγορία είχαν ΟΛΟΙ απεβιώσει..

Η μελατόνινη καταστρέφει τον καρκίνο με πολλαπλούς τρόπους όπως:

1)Προκαλεί απόπτωση στα καρκινικά κύτταρα ή αλλιώς μια αυτοκαταστροφή του ίδιου του καρκίνου.

2) Καθυστερεί την αύξηση του καρκίνου με ποικίλους τρόπους όπως η αναστολή επιδερμικών αυξητικών παραγόντων(EGFR) επιφέροντας δραματική μείωση των υποδοχέων τούτων έτσι ώστε απαγορεύοντας στον καρκίνο να πολλαπλασιαστεί.

3)Η μελατονίνη ερεθίζει το ανοσιακό σύστημα και αυξάνει την παραγωγή των μακροφάγων, ΝΚ κυττάρων και Τ-βοηθητικών ανοσιακών κυττάρων όπως και των πολυμορφωπήρυνων οιοσονωφιλων,τα οποία , επιτελούν κυρίαρχο ρόλο στην καταπολέμηση του καρκίνου.

4)Η μελατονίνη αναστέλλει την αγγειογένεση στα καρκινικά κύτταρα μια μέθοδος που, ο καρκίνος χρησιμοποιεί για να «τρέφεται»Στην ουσία, απσοτεωνει τον καρκίνο με αυτόν τον τρόπο!

5)Η μελατονίνη μπλοκάρει τα αποτελέσματα οιστρογόνων επί των καρκινικών κυττάρων ,ορμόνες οι οποίες μπορούν να γίνουν επιβλαβείς με τα καρκινικά κύτταρα.
6) Τέλος, ως αντιοξειδωτικό, η μελατονίνη μειώνει την γενικευμένη φλεγμονή, μια κατάσταση που ενδυναμώνει την επιβίωση του καρκίνου καθώς «σκουπίζει» τις οξειδωτικές ρίζες οι οποίες δεν βλάπτουν τα υγιή κύτταρα..

Τα οφέλη της μελατονίνης συνεχίζουν με την..

Α) προστασία από καρδειαγγεικά προβλήματα,

Β)Μείωση των ημικρανιών μέχρι και 50%!!

Γ)Προστασία στο πάγκρεας για τους διαβητικούς,

Δ) Προστασία από την Alzheimer’s,

Ε)Προστασία από την παχυσαρκία,

Ζ) Προστασία από την οστεοπόρωση,

Η)Ισχυρή αντιγηραντική ορμόνη ..

και τα οφέλη θα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται με το πέρασμα του χρόνου από εκείνους τους επιστήμονες που αληθινά νοιάζονται για τον άνθρωπο και διέπονται από ηθική,ζέση και πάθος για Αλήθεια και βοήθεια προς τον πάσχοντα..

Τέλος, μαντέψτε ..ΠΩΣ… μπορείτε να την αγοράσετε..

Σίγουρα ΟΧΙ από το φαρμακείο..

ΟΧΙ από την συνταγογράφηση των ιατρών..

ΟΧΙ με την 1η,2η ,3η μνημονιακή σύμβαση με τους «θεσμούς» ..

ΟΧΙ με φανταχτερά πουκάμισα και αλλοπρόσαλλα λόγια και κενές υποσχέσεις ματαιότητος..

Απλά, καταναλώνοντας τροφές που έχουν το αμινοξύ τρυπτοφανη (σόγια, καρπούς όσπρια .δημητριακά,κτλ) ,τρώγοντας τροφές που έχουν βιταμίνη Β-6(φρούτα,λαχανικά) ,εκθέτοντας τον εαυτό μας στο ηλιακό φως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και …πέφτοντας για ύπνο ΠΡΙΝ τις 23:00μ.μ το βράδυ!!

Τα πιο ΟΜΟΡΦΑ πράγματα στον κόσμο και σε αυτή τη ζωή είναι ΔΩΡΕΑΝ,ΑΠΛΑ, ΦΥΣΙΚΑ και δοσμένα από τον Θεό για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους.. Η ανιδιοτέλεια,καλοσύνη ,ανθρωπιά και έλλειψη εγωτελισμού οφείλουν να είναι τα «πτυχία-διαπιστευτήρια» οποιοδήποτε θέλει να θεωρεί τον εαυτό του «θεραπευτή» και όχι η εγγραφή και μόνο σε κάποιο σωματείο,σύλλογο ή θεσμό..

«Η δυσκολία είναι στην ..Απλότητα»

Δρ. Κ. Μουρούτης

πηγή.ygeia-sos.blogspot.com
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|FFE7BFCE-2185-4BEF-A1F6-77C4B5718258
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|3461FD26-9C1B-4133-9A62-BA5FBC44C5C7
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok