Κυτταρίτιδα: Ο Σκουπιδότοπος της Γυναίκας!

Κοινοποίηση

Το σοφό ανθρώπινο σώμα και το αυτόνομο νευρικό σύστημα έχουν πάντα ως απώτερο σκοπό την προάσπιση της υγείας. Γι` αυτό, καθημερινά, και εφ` όρου ζωής προσπαθούν να αποβάλλουν τοξίνες, μέσω των απεκκριτικών οργάνων.
Όσες, όμως, από αυτές τις τοξίνες δεν μπορούν να αποβληθούν, λόγω του μεγάλου φόρτου τους και λόγω της συνεχόμενης εισαγωγής και νέων τοξινών στο αίμα, θα πρέπει να αποθηκευτούν σε κάποια ασφαλή τμήματα του σώματος.
Έτσι, εξασφαλίζεται η διατήρηση και η συνέχιση της ζωής, μέσω της ανεμπόδιστης λειτουργίας των βασικών οργάνων, όπως του εγκεφάλου, της καρδιάς, των πνευμόνων και των ενδοκρινών αδένων.



Το σώμα χρησιμοποιεί ως «σκουπιδότοπους» - αποθήκες τοξινών τις εξής περιοχές:

Το έντερο
Το λιπώδη ιστό
Το συκώτι
Το δέρμα
Τα αγγεία
Την κυτταρίτιδα

Γιατί πώς θα μπορέσεις να λύσεις ένα πρόβλημα, εάν δε γνωρίζεις το πώς και το γιατί δημιουργήθηκε. Κανένας εκεί έξω δε φρόντισε να σε ενημερώσει σχετικά ή, ακόμη χειρότερα, σου μιλάει σε μια «ξύλινη» ιατρική ορολογία, η οποία σου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση. Και όλα αυτά για το οικονομικό συμφέρον. Όσο εσύ κινείσαι μέσα στην άγνοια και στην ημιμάθεια, τόσο πιο εύκολο «πρόβατο» είσαι.

Μάθε, λοιπόν, ότι η κυτταρίτιδα σου θεραπεύεται οριστικά και εγγυημένα 100%. Αυτό, όμως, απαιτεί πολύμηνη προσπάθεια. Συνήθως, είναι χρονοβόρα και χρειάζονται τόσοι μήνες θεραπείας, όσα και τα αντίστοιχα χρόνια που πάσχεις.

Έτσι, εάν «κουβαλάς» τη φλούδα πορτοκαλιού για 15 χρόνια, τότε να είσαι έτοιμη για οριστική απαλλαγή περίπου σε δεκαπέντε μήνες (15), εφόσον τηρήσεις τα όσα σου προτείνω.
Εάν θέλεις γρηγορότερα αποτελέσματα, τότε να είσαι έτοιμη για περιοδικές νηστείες μόνο με νερό, για ξηρασίες σύντομης διάρκειας και για επαναλαμβανόμενες χυμοθεραπείες και φρουτοθεραπείες. Χρειάζεται πειθαρχία, θέληση και άφθονη υπομονή.

Τι είναι, λοιπόν, η κυτταρίτιδα και γιατί δημιουργείται;

Η κυτταρίτιδα, εν συντομία, είναι πρήξιμο (κατακράτηση), είναι τοξινωμένος συνδετικός & λιπώδης ιστός και, τέλος, είναι υπερτροφοδοτημένος συνδετικός & λιπώδης ιστός.
Με λίγα λόγια, φίλες μου, η κυτταρίτιδα είναι αποτέλεσμα συνδυασμένης τοξίνωσης και υπερτροφοδοσίας.

Με την τοξίνωση γίνεται η εισαγωγή στο μεν λιπώδη ιστό των λιποδιαλυτών τοξινών, στο δε συνδετικό ιστό γίνεται η εισαγωγή και η κατακράτηση των υδροδιαλυτών τοξινών. Αυτές οι υδροδιαλυτές τοξίνες έλκουν άλατα και υγρά, με συνέπεια την εικόνα πρηξίματος και την όψη του δέρματος που μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού.

Όταν συνεχίζεις να τρως σε κατάσταση μόνιμης τοξίνωσης, επιδεινώνεις το πρόβλημα σου. Αυτή η υπερτροφοδοσία σε νερό και φαγητό δεν μπορεί να αφομοιωθεί ως κυτταρική θρέψη, επειδή είσαι, ήδη, πρησμένη και μπλοκαρισμένη. Κάνεις δίαιτα, ελαχιστοποιείς τις θερμίδες σου, πίνεις βότανα, κάνεις λεμφικό μασάζ, αλλά το πρόβλημα επιμένει. Μία είναι η λύση, φίλη μου. Μη χάνεις άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σου. Πάρε τη γενναία απόφαση, οπλίσου με ατσαλένια θέληση, συμβουλέψου έναν επιστήμονα Φυσικοπαθητικό και ξεκίνα την κάθαρση – αποτοξίνωση του σώματος σου.
Ανεξάρτητα από το μέγεθος της κυτταρίτιδας, από τα σημεία εντόπισης, από τη χρονική διάρκεια εμφάνισής της, οφείλεις να γνωρίζεις ότι η κυτταρίτιδα θεραπεύεται, πλήρως,
ΜΟΝΟ με συνεχόμενη αποτοξίνωση και με λήψη ελάχιστης ποσότητας υγιεινής τροφής.
Εάν έχεις έντονη κυτταρίτιδα, αυτό δείχνει ότι έχεις και μια δυνατή ιδιοσυγκρασία.
Δηλαδή, έχεις τα ψυχικά, κυρίως, αποθέματα, αλλά και τη σωματική δύναμη να τα καταφέρεις.
Η κυτταρίτιδα σε κάνει δυσκίνητη. Σου μειώνει την όρεξη και τη δημιουργικότητα στη ζωή. Απαλλάξου, ΟΡΙΣΤΙΚΑ, απ` αυτόν το διατροφικό εφιάλτη.

Τρία είναι τα δυνατά σου όπλα:

1ο Συχνές νηστείες (ξηρασίες)
2ο Καθημερινή άσκηση
3ο Ποιοτική φυτοφαγική διατροφή
(απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο του Μαρινάκη Σπάρτακου - Αντίο Κυτταρίτιδα).
Σπάρτακος

πηγή.spartacus.gr
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|5362E626-2E25-4F05-9DBF-6E757238EFA1
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|F3F7C803-8F61-4020-B640-B0C5AA63D60C
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok