Μια πραγματική ευκαιρία για εσένα μέσα στην κρίση…

14-9-2016

ΚοινοποίησηΣήμερα στη κρίση πιστεύετε οτι υπάρχουν ευκαιρίες;

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει εξασφαλισμένη δουλειά;

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει επιχείρηση που να σου εξασφαλίσει ένα σίγουρο υψηλό εισόδημα;


Ναι υπάρχει! Μπορεί σήμερα κάποιος να επενδύσει σε ένα όνομα όπως για παράδειγμα τα Goodys – Everest –Coffee Island και με μία επένδυση της τάξης των 80.000 – 200.000 ευρώ να δημιουργήσει μία επιχείρηση με σίγουρο και επιτυχημένο μάρκετινγκ, μία επιχείρηση που θα του δώσει 3.000 – 6.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα.

Πόσοι όμως πραγματικά μπορούν να το κάνουν αυτό;

Αν αναρωτηθεί πραγματικά κάποιος, ποιο είναι το ρίσκο σε μια επιχείρηση με σίγουρο και ποιοτικά (Πιστοποιούμενα) προϊόντα στην οποία δεν χρειάζεται ούτε κεφάλαιο ούτε τεχνογνωσία, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μόνο που έχει να χάσει είναι ο χρόνος του!!!

Ο κάθε άνθρωπος θα ήταν ευτυχής αν μπορούσε να ανοίξει μια επιχείρηση, να τη δουλέψει για ένα χρονικό διάστημα και αν αποφασίσει ότι δεν μπορεί να επιτύχει να την κλείσει και να πάρει πίσω το κεφάλαιο που επένδυσε σ’ αυτήν με μόνο χάσιμο το χρόνο του.
Αυτό ακριβώς είναι η ευκαιρία που δίνεται στους συνεργάτες της LR Health & Beauty.Το μόνο που έχει να χάσει κάποιος που θα δουλέψει σαν συνεργάτης της LR είναι ο χρόνος του.

Επομένως ποιος είναι ο λόγος για να μη το κάνει κάποιος;

Ο μόνος λόγος που θα έβρισκε κάθε λογικός άνθρωπος είναι το να μη χρειάζεται τα λεφτά που μπορεί να κερδίσει από την επιχείρηση αυτή.!!
Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι σπάνιο, ο μόνος πραγματικός λόγος για να μην ασχοληθεί κάποιος με το επάγγελμα αυτό είναι να μην πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει.

Κάνει όμως κάποιος στη ζωή του μόνο αυτά για τα οποία είναι σίγουρος ότι θα πετύχει;

Καθημερινά, κάθε άνθρωπος δεν παίρνει ρίσκα;


Η διαφορά με την καθημερινή ζωή του ανθρώπου είναι ότι εδώ το ρίσκο δεν υπάρχει!!!
Το μόνο που έχει να κάνει ο σύμβουλος είναι να ακούει και να ακολουθεί τους συμβούλους που έχουν πετύχει στη δουλειά αυτή. Είναι η μόνη δουλειά στην οποία αυτοί που έχουν πετύχει και βρίσκονται πάνω από ένα νέο σύμβουλο είναι διατεθειμένοι να του αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της επιτυχίας και να τον βοηθήσουν να τους φτάσει και γιατί όχι να τους ξεπεράσει!!

Αυτό που τελικά καταλήγει κάποιος για τη δουλειά αυτή είναι.....

Πώς δεν υπάρχει κανένα ρίσκο!!!ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ;

Το κεφάλαιο το διαθέτει η εταιρεία, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση αποθήκης με τα προϊόντα. Ο σύμβουλος δεν χρειάζεται να έχει ούτε γραφείο. Μπορεί πολύ άνετα να κάνει τη δουλειά του στο σπίτι του, ή στο σπίτι ακόμα του υποψήφιου πελάτη.

Το προϊόν υπάρχει και είναι άριστης ποιότητας! Η πραγματική ποιότητα των προϊόντων φαίνεται στα σεμινάρια προϊόντων που κάνει το δίκτυο. Ο καταναλωτής σήμερα δεν συγχωρεί. Αν η ποιότητα δεν ήταν άριστη δεν θα υπήρχαν επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, ενώ παράλληλα η εταιρεία θα είχε κλείσει από τις αποζημιώσεις που θα πλήρωνε στους πελάτες της.

Τα προϊόντα είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα, μα πάνω απ’ όλα ΦΥΣΙΚΆ είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΆ.

Το δυσκολότερο πράγμα στο ξεκίνημα μιας επιχείρησης είναι η απόκτηση τεχνογνωσίας. Το να ξέρει κάποιος από διοίκηση επιχειρήσεων, από μάρκετινγκ, από πωλήσεις, από συμπεριφορά καταναλωτή και φυσικά το να γνωρίζει το προϊόν που προωθεί, είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο.

Ο σύμβουλος της LR δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτα απ’ όλα αυτά για να ξεκινήσει. Φυσικά όσα περισσότερα ξέρει τόσο καλύτερα και τόσο γρηγορότερα θα προχωρήσει, δεν είναι όμως λόγος για τον οποίο δεν θα ξεκινούσε.

Γιατί;

Μα γιατί όλα τα παραπάνω τα ξέρει το δίκτυο, τα γνωρίζουν πολύ καλά και θα τα κάνουν πολύ ευχαρίστως για λογαριασμό του, τόσο ο σπονσοράς του όσο και όλοι οι σύμβουλοι που βρίσκονται πάνω απ’ αυτόν. Το μόνο που έχει να κάνει ένας νέος σύμβουλος είναι να ακούει και να ακολουθεί τις συμβουλές αυτών που ήταν στο δίκτυο πριν από αυτόν. Πολύ σύντομα θα γίνει ένας επιτυχημένος σύμβουλος και αυτός με τη σειρά του.

Και γιατί να ασχοληθεί ο σπόνσορας ενός νέου συμβούλου με το σύμβουλο αυτό;

Γιατί να χάσει το χρόνο του;

Γιατί πολύ απλά έχει να κερδίσει από το σύμβουλο αυτό. Η εξέλιξη νέου συμβούλου σημαίνει και εξέλιξη του σπόνσορα του. Όταν αναπτύσσεται το δίκτυο του νέου συμβούλου μαζί με το σύμβουλο αυτό κερδίζει και ο σπόνσορας του!!!

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ;

Μπορεί ο συνεργάτης να έχει εισοδήματα για πάντα στη ζωή του υπό μορφή ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, όπως έχει ένας μουσικός ή ένας συγγραφέας.
Τα εισοδήματα αυτά είναι κληρονομήσιμα στα παιδιά μας!!

ΕΊΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΠΩΛΗΣΗΣ ‘Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ;

Σύμφωνα με το νέο ΜΑRKETINGK PLAN της LR σε θέλει ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΉ (100%) και όχι ΠΩΛΗΤΉ. .Δημιουργώντας την ηλεκτρονική εφαρμογή του Club LR δίνει την δυνατότητα στον τελικό καταναλωτή να γίνει μέλος και να αγοράζει μόνος του κατευθείαν από την LR με εκπτώσεις που ξεκινούν από 15% έως 50% κάθε μήνα ,χωρίς καμμία ΔΕΣΜΕΥΣΗ από την client σελίδα(www.clublr.gr) και όχι από τον σύμβουλο,συνεργάτη.

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ακούνε πρώτη φορά για το δικτυακό μάρκετινγκ. Το παράδοξο είναι ότι με βάση τα νούμερα, με βάση τις στατιστικές, οι άνθρωποι που πετυχαίνουν στο δίκτυο είναι άτομα που δεν γνωρίζουν από πωλήσεις δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν, δεν τους αρέσει να μιλάνε σε άλλους, δεν τους αρέσουν οι πωλήσεις και γενικότερα άτομα που κανένας δεν θα περίμενε ότι θα πετύχαιναν.

Τα περισσότερα άτομα που ξεκινούνε τη δουλειά αυτή την κάνουν με την προοπτική ενός έξτρα εσόδου, ενός βοηθήματος στα οικονομικά τους. Το παράδοξο είναι ότι όσα άτομα το πάρουν απόφαση και ασχοληθούν πραγματικά, δραστηριοποιηθούν, ακούσουν τις συμβουλές που τους δίνουν οι σπόνσορες τους, φτάνουν μετά από ένα χρονικό διάστημα τα έσοδα που έχουν από αυτήν την μερική απασχόληση να είναι πολλαπλάσια από τα έσοδά τους από την κανονική τους απασχόληση.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ;

Ποιο είναι το ρίσκο πραγματικά στη δουλειά αυτή;

Αυτή είναι πραγματικά η δυσκολότερη ερώτηση να απαντηθεί!

Οι επιτυχημένοι σε αυτή τη δουλειά λένε ότι το μόνο ρίσκο είναι ο ίδιος ο εαυτός μας.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

ΕΣΥ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

πηγή.Winners Group
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|D3A5D7BB-201D-4E2A-8A8D-BA5E76E5B218
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|D1A8EA9B-CE7C-4072-8108-19294B217AD1
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok