Γιώργος
Θεοδόσης
Γεωργία

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο Διαδικτυακό Μάρκετινγκ. Το Winners Seminars Group είναι μια εταιρεία, που ασχολείται με το Digital Marketing και τα Social Media. Το Μarketing μπαίνει σε μια καινούρια εποχή, όπου όλα θα γίνουν Digital!

Το Digital Marketing είναι η προώθηση της επιχείρησης σου ή των προϊόντων σου, μέσα από το ίντερνετ, με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων σου. Oι συνεργάτες του Winners Seminars Group θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τους νέους κανόνες στο on -line Marketing και θα σας βοηθήσουν για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Winners Seminars Group έχει εκατοντάδες συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο καθένας από αυτούς είναι εγγυητής της επιτυχίας σας. Είναι άνθρωποι από κάθε χώρο της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Προσφέρουμε:

  • Ειδική αρθρογραφία. Τεχνικές που χρησιμοποιεί και αποδοτικές πρακτικές. Τα μυστικά του επαγγέλματος δηλαδή.
  • Ειδική αρθρογραφία για την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, την ψυχολογία του επιχειρείν.
  • Ειδική αρθρογραφία πως θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη online επιχείρηση εκμεταλλευόμενοι τα social media.
  • Βιβλία που διευρύνουν τις γνώσεις σας σε όλο το φάσμα των δράσεων.
  • Δωρεάν έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για να μπορείτε κάθε μέρα να μαθαίνετε περισσότερα για την δουλειά σας, την επιχείρησή σας.
  • Σεμινάρια από ειδικούς επιστήμονες και συνεργάτες με εμπειρία στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητά και το διαδικτυακό marketing.
  • Ειδικό χώρο για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου και να προσεγγίσεις το δικό σου κόσμο. Τη δική σου προσωπική σελίδα συνεργάτη.


Εάν επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης μας ή εκπαιδευόμενός μας, είναι εξαιρετικά απλό. Καταρχάς γραφτείτε μέλος στο Site μας και έπειτα επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν είστε ήδη μέλος απλά επιλέξτε είσοδο.

Θα βρείτε υλικό για να καταλάβετε καλύτερα ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από εμάς.

Με εκτίμηση

Winners Seminars Group

Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok