Τι γίνεται με το κρέας που τρώτε στον εντερικό σας αυλό;

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με υπολογισμούς, στη τυπική Δυτική δίαιτα «ξεφεύγουν περίπου 12 γραμμάρια πρωτεΐνης από την διαδικασία της πέψης και όταν φτάνει στο κόλον μπορεί και μετατρέπεται σε τοξικότατες ουσίες όπως η αμμωνία και όχι μόνο..

Η κατακερμάτιση της άπεπτης ζωικής πρωτεΐνης ονομάζεται σήψη (putrefaction),έτσι λοιπόν ακόμη και το ..»λίγο κρεατάκι» που τρώτε, δύναται να σαπίσει μέσα το παχύ σας έντερο. Και το πρόβλημα είναι οτι τα υπό-προϊόντα της σήψεως αυτής είναι επικίνδυνα..

Αποτελεί μια γενικευμένη αποδοχή πως η ζύμωση των υδατανθράκων όπως και των φυτικών ινών και αμύλου που φτάνουν έως το Κόλον, έχουν οφέλη εξαιτίας της δημιουργίας βραχείας άλυσης λιπαρών οξέων όπως το butyrate, ενώ αντιθέτως η ζύμωση της ζωικής πρωτεΐνης συμβαίνει στο χαμηλότερο τμήμα του παχέος εντέρου εκεί όπου οι υδατάνθρακες δεν υφίστανται πλέον και επιφέρει δημιουργία τοξικότατων μεταβολιτών ,εκ του οποίου συμπεραίνουμε το ΓΙΑΤΊ εμφανίζεται συχνά στο τμήμα τούτο ο ορθοκολικός καρκίνος..

Ακόμη και στα φυτά υπάρχει ..πρωτεΐνη ..τι γίνεται λοιπόν;

Η διαφορά είναι οτι στη ζωική πρωτεΐνη τα βασικά μόρια έχουν στο επίκεντρο τους θειώδους βάσεως αμινοξέα όπως η μεθιονίνη, τα οποία μεταβολίζονται σε υδρόθειο (hydrogen sulfide) στο παχύ σας έντερο. Το Υδρόθειο είναι το λεγόμενο «σάπιο αυγό» στη εξέλιξη της γνωστής νόσου του ευερέθιστου κόλον..ή αλλιώς ελκώδης κολίτιδας.. το «σάπιο αυγό» μπορεί να παραχθεί ακόμη και απο ανόργανα στοιχεία όπως τα θειώδη άλατα και το διοξείδιο του θείου…τα οποία χρησιμοποιούνται σαν συντηρητικά στα αποξηραμένα φρούτα..και στα διάφορα κρασιά ( ρετσίνα!!) και άλλα είδη ..για αυτό η εκλογή από βιολογικής προέλευσης προϊόντα είναι σωτήρια σε τουτη τη περίπτωση..!

Έτσι λοιπόν έχουμε μια συνεχή ..»μάχη» στο γαστρεντερικό μας αυλό στους κακούς και καλούς μεταβολίτες της πρωτεΐνης, τα θειώδη άλατα,υδρόθειο και απο την άλλη..τους σύμπλοκους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες..Μπορούμε να κόψουμε το κρέας και τα προϊόντα του σε ΚΆΘΕ μορφή ..έχουμε ακόμη έναν όμορφο λόγο και αιτία να το πράξουμε τούτο..σωστά;!

Η πιο απλή τακτική είναι ο ενστερνισμός μιας απόλυτης φυτοφαγικής διατροφής ,μια στάση και πράξη ζωής που το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη δέχεται και υιοθετεί σε πείσμα των ..»ειδικών» από τη Δύση και Ανατολή που εμμένουν οτι απαιτείται η βρώση του θνησιμαίου ζώου..

Μου θυμίζουν όλοι τούτοι..τη κάθε λογής «εξουσία-κυβέρνηση» οι οποίοι έχουν σχιζοειδή εμμονή να ..»σώσουν» το Έθνος ..κατακερματίζοντας όχι μόνο την οικονομική αλλά και συνειδησιακή -υπαρξιακή και ΗΘΙΚΉ μας υπόσταση…
Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο «ΘΕΟΣ» στη Δημιουργία ειχε θεσπίσει την απόλυτη Φυτοφαγία ως Τρόπο & Στάση Ζωής;!

Τι είδους άνθρωποι θέλετε να είστε και να γίνεσθαι;

Άνθρωποι με «εμμονή» στη δική σας «καλό-κακοπέραση» υγείας,με εμμονή στη προσωπική και εγωκεντρική σας εντρύφηση ..ή άνθρωποι με εμμονή για τη Δόξα του Θεού,του πλησίον σας και του τόπου που πατάτε τούτα τα χώματα τα ιερά;!
Ο Έχων ώτα..ακούων ..ακουέτω..

Με σεβασμό, Κων/νος Μουρούτης


πηγή.awakengr.com
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|6577721C-951F-465F-AE3F-8F901A6F3DAD
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|A461AE84-1606-4AE9-9EFE-27AADFE6326B
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok