L-Recapin - H Λύση στην Τριχόπτωση & Αγχωτική Αλωπεκίαση.

Κοινοποίηση

Αποτελεί το ιδανικό προϊόν για την τριχόπτωση ,αγχωτική αλωπεκίαση.Το καινοτόμο και ειδικό σύμπλεγμα δραστικών ουσιών του L-Recapin® δρα εις τριπλούν καθώς περιέχει:

•Ελαϊκό οξύ, το οποίο προέρχεται από τα φύλλα ελιάς
•Απιγενίνη, φλαβονοειδή που προέρχεται από τα εσπεριδοειδή
•Biotinyl – GHK: ένα ειδικό βιταμινούχο πεπτίδιο.

Το Σετ L-Recapin περιλαμβάνει:
ΣΑΜΠΟΥΑΝ - L-Recapin Tονωτική Λοσιόν

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τονωτικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση κατά της πρόωρης τριχόπτωσης. Ένας δερματολογικά ελεγμένος συνδυασμός ενεργών συστατικών για απαλό και ήπιο καθαρισμό των μαλλιών.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το σαμπουάν καθαρίζει απαλά και σε βάθος και βελτιώνει τη δομή της τρίχας των μαλλιών. Προάγει την αιμάτωση του τριχωτού της κεφαλής, προμηθεύοντας με ζωτικά συστατικά τις ρίζες των μαλλιών. Το ελαϊκό οξύ μειώνει την επίδραση της ορμόνης DHT στον θύλακα της τρίχας και τονώνει την μικροκυκλοφορία. Ιδανικό για την περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού, πριν από την εφαρμογή της τονωτικής λοσιόν. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, υποστηρίζει τη δράση της λοσιόν.

ΧΡΗΣΗ
Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, δημιουργώντας αφρό και ξεπλύνετε έπειτα καλά. Συστήνεται η χρήση του πριν την τονωτική λοσιόν.
Διάστημα χρήσης: τουλάχιστον 4 μήνες σε συνδυασμό με τη λοσιόν.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Απιγενίνη, ελαϊκό οξύ, έλαιο μέντας, πανθενόλη, βασικά αμινοξέα (μεθειονίνη, κυστεΐνη, τρυπτοφάνη), Biotinyl-GHK, γλυκοπρωτεΐνες, γλυκερίνη.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ Φιάλη, 200ml
ΛΟΣΙΟΝ - L-RECAPIN LOTION

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τονωτική λοσιόν κατά της πρόωρης τριχόπτωσης για όλους τους τύπους μαλλιών. Φροντίζει για την υγεία των μαλλιών μας.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Λοσιόν με αναζωογονητική δράση. Ενισχύει δραστικά τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής και επιβραδύνει την τριχόπτωση. Προστατεύει και αναζωογονεί τις ρίζες των μαλλιών, βελτιώνοντας και επιταχύνοντας την ανάπτυξη τους.

ΧΡΗΣΗ Μετά το λούσιμο, αφού σκουπίσετε καλά τα μαλλιά, με τη βοήθεια του σταγονόμετρου, απλώνετε ομοιόμορφα τη λοσιόν σε χωρίστρες και κάντε μασάζ. Πριν τη χρήση της τονωτικής λοσιόν L-Recapin, συστήνεται να λουστείτε με το σαμπουάν L-Recapin. Χρησιμοποιήστε τη λοσιόν δύο φορές την ημέρα (πρωί & βράδυ). Απορροφάται γρήγορα, δεν ξεπλένεται. Διάστημα χρήσης: τουλάχιστον 4 μήνες σε συνδυασμό με το σαμπουάν.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Απιγενίνη, ελαΐκό οξύ, κιτρικό οξύ, Biotinyl-GHK, αργινίνη (βασικό αμινοξύ).

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ Φιάλη με σταγονόμετρο, 200ml


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΠΙΓΕΝΙΝΗ
Η απιγενίνη ανήκει στα φλαβονοειδή, προέρχεται από τα εσπεριδοειδή και προάγει την αιμάτωση των ριζών.

ΕΛΑΪΚΟ ΟΞΥ
Το ελαϊκό οξύ είναι το κυριότερο λιπαρό οξύ στο ελαιόλαδο. Μειώνει την DHT στον θύλακα της τρίχας και τονώνει την μικροκυκλοφορία.

ΑΜΙΝΟΞΕΑ
Είναι απαραίτητα για τη γενικότερη διατήρηση της καλής υγείας, ενώ ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών. Το κύριο συστατικό της τρίχας είναι μια πρωτεΐνη, η κερατίνη, η οποία παράγεται από πολλά αμινοξέα, με κυριότερο την κυστεΐνη.

ΑΡΓΙΝΙΝΗ
Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ, δηλαδή μια από τις δομικές μονάδες των πρωτεϊνών. Η τοπική χρήση της αργινίνης είναι αποτελεσματική στην αύξηση των τριχών, αποκαθιστώντας την κανονική κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι που υποκινεί στη συνέχεια την αύξηση των τριχών. Επιπλέον, είναι ο μεταβολικός πρόδρομος για το νιτρικό οξύ, μια ουσία που υποκινεί την αύξηση των τριχών.

BIOTINYL-GHK
Βιταμινούχο πεπτίδιο, το οποίο δυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών.

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ
Γνωστή και ως προβιταμίνη Β5, είναι απαραίτητη για την καθημερινή τροφοδοσία των τριχών, αναζωογονεί τα κύτταρα και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να βοηθά την ανάπτυξη της τριχοφυΐας και στην μείωση της τριχόπτωσης. Αυξάνει τη λάμψη των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την δύναμη και την ελαστικότητα της τρίχας.



Ο αφρός BioCalpil κατά της τριχόπτωσης έχει διπλή δράση: μειώνει την τριχόπτωση και προλαμβάνει τις αιτίες που την προκαλούν. Εγγυάται δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά, καθώς καταπολεμά τα κύρια αίτια της τριχόπτωσης και της αποδυνάμωσης των μαλλιών.

Το PROCAPIL-N αποτελείται από 3 ενεργές ουσίες που δρουν μαζί:

a) Το πεπτίδιο Biotinyl-GHK, ενα βιταμινούχο πεπτίδιο που δρά και ενισχύει την συγκράτηση της ρίζας της τρίχας λόγω των πρωτεϊνών πυ περιέχει.
b) Την απιγενίνη, ένα φλαβονοειδές απο εκχυλίσματα εσπεριδοειδών, και αυξάνει την αιμάτωση της ρίζας της τρίχας.
c) Το ελαιανολικό οξύ, που εκχυλίζεται από τα φύλλα του ελαιόδενδρου, το οποίο αναστέλλει την παραγωγή της διϋδροτεστοστερόνης μέσω της 5α-ρεδουκτάσης.

Ο αφρός BioCalpil :
1. Καταπολεμά την υπερβολική σμηγματόρροια και την υπολειτουργία των θυλάκων των τριχών, που είναι σημαντικά αίτια τριχόπτωσης.
2. Τονώνει το τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνοντας την απορρόφηση των ενεργών συστατικών, επομένως και την αποτελεσματικότητά τους.
3ο Ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό και εμποδίζει τη γήρανση της τρίχας.
4. Ενδυναμώνει την αγκίστρωση των μαλλιών, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στην τριχόπτωση.
5. Περιέχει βιταμινούχο παράγωγο, ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη των τριχών.




Πηγή.Winners Group




7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|834F2305-90DF-4599-BB05-6409FAAD66D0
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|19249D54-F7AB-4304-B3DE-057B52A3F166
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok