Η Αλόη Βέρα Βοηθά στον Παιδικό Καρκίνο & Νευροβλάστωμα

Κοινοποίηση
Η αλόη έχει καλά θεραπευτικά αποτελέσματα στον καρκίνο στα παιδιά

Η αύξηση του παιδικού καρκίνου και κυρίως, του νευροβλαστώματος οφείλεται στη μόλυνση των τροφών και των υδάτων και στις γενετικές ανωμαλίες και μεταλλάξεις των χρωμοσωμάτων του ανθρώπου.


Μετά τα ατυχήματα ο παιδικός καρκίνος αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου στα παιδιά.Το νευροβλάστωμα είναι ένας συνήθης συμπαγής όγκος της παιδικής ηλικίας που κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία που ανήκουν το σάρκωμα Ewing, και τα μη Hodgkin λεμφώματα, νευροεκτοδερμικοί όγκοι, σαρκώματα μαλακών μορίων κ.α.
Το νευροβλάστωμα προέρχεται από τα αρχέγονα κύτταρα του συμπαθητικού νευρικού συστήματος , τα οποία μεταναστεύουν , διαφοροποιούνται και εγκαθίσταται σε διάφορες θέσεις δημιουργώντας έτσι το συμπαθητικό νευρικό σύστημα.

Στον χυμό των φύλων της Αλόης περιέχονται 80 φαρμακευτικές ουσίες που αποδεδειγμένα έχουν ευεργετικές ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό. Η Αλόη Βέρα έχει βιταμίνες που επιβραδύνουν την ανάπτυξη του όγκου, χρωροφύλλη που έχει αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες .

Περιέχει ανθρακινόνες . Η ανθρακινόνη Εμοδίνη έχει χρησιμοποιηθεί σε ειδικά πρωτόκολλα από Ιταλούς ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πάντοβας σε παιδιά με συμπαγείς όγκους με ενθαρρυντικά αποτελέσματα .

Η Αλόη Βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά είτε κατά την διάρκεια της χημειοθεραπείας είτε μετά από την χειρουργική επέμβαση .

Βοηθά στην αποτοξίνωση, αυξάνει τα αντισώματα , διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα , βοηθά στην ανάπλαση των στοιχείων του αίματος λόγω του ενζύμου και των βιταμινών.
Είναι ένα άριστο ανανεωτικό ενεργειακό και βοηθητικό σκεύασμα .

Από την προσωπική εμπειρία σε παιδιά με ανεγχείρητους καρκίνους ή δύσκολους όγκους που δεν είναι εύκολο να αφαιρεθούν χειρουργικά εξ ολοκλήρου η Αλόη Βέρα έχει βοηθήσει αρκετούς , βεβαίως σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους/ χημειοθεραπεία, χειρουργική και ακτινοβολία





Από τον Θεόδωρο Ντόλατζα
Παιδοχειρουργό Δ/ντή Ά Παιδοχειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Και την Δέσποινα Μυλωνάκη
Χειρουργό,Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών




7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|5304915A-D750-4738-9B13-D69B0F6DCCF5
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|21C8C430-C946-451E-B386-37C208083552
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok