Φτώχεια; Όχι, ευχαριστώ! Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι η λύση !!

21-8-2019

Κοινοποίηση
Τα νούμερα είναι ανησυχητικά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απειλούνται από τη φτώχεια όταν φθάνουν σε ηλικία συνταξιοδότησης. Αν και έχουν εργαστεί σκληρά για τη ζωή τους, πρέπει να αυξήσουν τη σύνταξή τους (π.χ. μέσω ενός mini job) για να διατηρήσουν το επίπεδο ζωής τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να βασίζονται στη νόμιμη σύνταξη, διότι το λιγότερο μπορεί να γίνει σε νέα χρόνια για αργότερα. Πολύ λίγα χρήματα μένουν για να σώσουν ένα μήνα.

Σύμφωνα με μια τρέχουσα μελέτη bertelsmann, οι συνταξιούχοι θεωρούνται φτωχοί εάν το μηνιαίο καθαρό εισόδημα τους είναι μικρότερο από το 60 % του εισοδήματος του πληθυσμού. Έτσι κάτω από 958 ευρώ το μήνα. Στην μελέτη έχουμε δει ότι η φτώχεια μέχρι το 2036, θα αυξηθεί σε 20%, κατ ` αυτόν τον τρόπο, κάθε πέμπτος Γερμανός (νέος) συνταξιούχος (ηλικίας 67 ετών) θα απειλείται από τη φτώχεια. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα δύο τρίτα των ανθρώπων στη Γερμανία φοβούνται ότι η νόμιμη σύνταξή τους δεν θα είναι αρκετή για να ζήσουν κατά την διάρκεια της σύνταξης ..

Αλλά ποια είναι η λύση;

Να δουλέψουμε μέχρι τα γεράματα μας ; Ποια είναι η ποιότητα ζωής στην Τρίτη ηλικία; Πρέπει να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε θέσεις εργασίας για να καλύψουμε το κόστος της ζωής ; Κι αν η υγεία δεν μας το επιτρέπει;

Υπάρχει μια πολύ λογική απάντηση στην ερώτηση: " πώς θα μπορέσω να αντιμετωπίσω τη συνταξιοδότησή μου αργότερα" η απάντηση είναι: Μην κλαψουρίζεις αλλά έμπα σε πράξη! Ασχολήσου με το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Το διαδικτυακό μάρκετινγκ θα μπορούσε να είναι η λύση, αποτελεί το καταλληλότερο μοντέλο εργασίας για την δημιουργία μιας επιχείρησης που να παρέχει ένα παθητικό εισόδημα μέχρι τα βαθιά γηρατειά.

Είναι μια δουλειά που μπορεί να την κάνει κάποιος ανεξαρτήτως ηλικίας. Η ανεξάρτητη εργασία και η οικονομική ελευθερία είναι εφικτές. Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι η καλύτερη λύση ,γιατί δεν βάζεις κεφάλαια ,δεν έχεις ρίσκο ,μπορείς να εργασθείς στους χρόνους που εσύ μπορείς .Σου προσφέρει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους , προσωπική ανάπτυξη και χρονική ελευθερία. Αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα συνταξιούχο σήμερα.



πηγή.netcoo.com


7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|0BA601DA-8828-4BE5-BF27-84C9D68AB133
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|35B5563B-F66C-4AEF-AEF3-4B3BAC53EEFC
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok