Αθλητικοί Τραυματισμοί & Αποκατάσταση με Αλόη Βέρα

5-10-2016

Κοινοποίηση

Πολλοί από τους τραυματισμούς και τα σωματικά προβλήματα που εμφανίζονται μέσω του αθλητισμού είναι ελαφράς μορφής, με την έννοια ότι θα αποκατασταθούν ούτως ή άλλως μέσα σε ένα ορισμένο εύλογο χρονικό διάστημα και δεν θα αντιμετωπίσουν την απειλή οποιασδήποτε συνεχιζόμενης ανικανότητας.
Παρ ‘όλα αυτά, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη δυσφορία και πόνο βραχυπρόθεσμα, μαζί με το προφανές μειονέκτημα της απουσίας του αθλητή σε μελλοντικές αθλητικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, μπορεί κανείς να υποστεί την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια επερχόμενων αγώνων έχοντας μειωμένες επιδόσεις.
Ως εκ τούτου, κάθε εκπαιδευτής ή φυσιοθεραπευτής αθλητών γνωρίζει ότι, η θεραπεία σχετικά με αθλητικό τραυματισμό που μπορεί να προκύψει, αποτελεί πρόκληση για τις ικανότητες του αθλητή αφού θα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία και ο πόνος, να επιταχυνθεί η επούλωση και να εξασφαλιστεί η μελλοντική απόδοση του ατόμου.
Ευτυχώς,οι περιπτώσεις σοβαρών αθλητικών κακώσεων είναι λιγότερες και μπορεί να περιλαμβάνουν σπασμένα άκρα και οστά, χτυπήματα στο κεφάλι με διάσειση, βλάβη στα μάτια, το στόμα ή τα δόντια, χτυπήματα στο σώμα με πιθανή βλάβη στα εσωτερικά όργανα και μερικές φορές αποκοπή των βαθύτερων ιστών.
Πολλές από τις παραπάνω κακώσεις απαιτούν διορθωτική χειρουργική επέμβαση και περιλαμβάνουν μακροπρόθεσμη απουσία από οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός ακολουθήσει.

Πώς οι ευεργετικές δράσεις της αλόης σχετίζονται με τις αθλητικές κακώσεις
Μεταξύ των πιο συχνών τραυματισμών και προβλημάτων των αθλητών είναι το πρήξιμο και ο πόνος στις αρθρώσεις, μυϊκός πόνος, τενοντίτιδα, θυλακίτιδα, διαστρέμματα, μώλωπες, συμπεριλαμβανομένων των οστών, κράμπες, ερεθισμοί του δέρματος, μυκητιασικές λοιμώξεις, εγκαύματα χλοοτάπητα, φουσκάλες, φαγούρα και ηλιακό έγκαυμα.

Οι κύριες ιδιότητες της Αλόης Βέρα, οι οποίες σχετίζονται με τις παραπάνω συνθήκες είναι η αντιφλεγμονώδης και θεραπευτική της δράση. Όλες αυτές οι μορφές τοπικής βλάβης ιστού προκαλούν φλεγμονή στην πληγείσα περιοχή. Με αυτή τη φλεγμονή υπάρχει πάντα ενόχληση, ευαισθησία και πόνος, συχνά ερεθισμός και πολύ συχνά οίδημα. Η πρώτη προτεραιότητα είναι η ανακούφιση από τις παραπάνω ταλαιπωρίες και η μείωση του πρηξίματος που μπορεί να έχει προκληθεί.

Τραυματίες αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν θεραπεία με Αλόη, επωφελήθηκαν από την ξεχωριστή αναπλαστική της δράση και ανακουφίστηκαν από τον πόνο. Αυτή η ευνοϊκή της δράση είναι πιθανό ότι αυξάνει τα οφέλη αναφορικά με την διόγκωση και άλλες επιπτώσεις που προκαλούνται από τη φλεγμονή.
Δεδομένου ότι, οι συχνότερες κακώσεις που συνδέονται με αθλητικούς τραυματισμούς περιλαμβάνουν βλάβη των ιστών και στη συνέχεια φλεγμονή, η οποία οδηγεί σε αίσθηση δυσφορίας, πόνου και σχετικής ακινησίας, η Αλόη αποτελεί το κατάλληλο καταπραϋντικό αφού διαθέτει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες ανακουφίζουν και ενισχύουν τη θεραπεία ανάλογων ανεπιθύμητων καταστάσεων.

Τα προιόντα αποκατάστασης είναι το Freedom Plus ,O χυμός Αλόη Βέρα Freedom με υδρόλυμα κολλαγόνου ,η MSM ,η αλόη Thermo Lotion ,το συμπύκνωμα της αλόης, οι μπάρες Figuactive.7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|330E8320-CB7D-4A38-A83C-70E0B0D7A619
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|A6E996E6-6A9C-4AF3-9AC0-B365FC4BB188
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok